Loading...
Vår personal2020-08-21T08:08:56+00:00

Vår personal

Utan vår fantastiska personal vore vi ingenting! Alltid pigga på nya utmaningar, sprudlande av nya ideér om hur vi kan bli ännu bättre, är de en fantastisk resurs som vi är väldigt rädda om. Detta är hjältarna som arbetar i huset:

Camilla Olsson
Camilla OlssonVerksamhetschef
Pendlar hit från Brunflo, gärna med motorcykel när vädret tillåter. Har mångårig erfarenhet av evenemang och turism.
Eva Lundh
Eva LundhEkonom
Med sitt hjärtliga skratt lättar hon upp stämningen och skänker glädje till hela Folkets hus, ses oftast i receptionen och vid alla våra evenemang, hon hjälper dig frågor som rör ekonomi.
Jeanette Laestander
Jeanette LaestanderAdministratör
Oftast den du först kommer i kontakt med, Jeanette hjälper dig hitta rätt i huset och med allt som kan tänkas kring lokalbokningar och marknadsföring.
Berth-Ola Jonsson
Berth-Ola JonssonVaktmästare
Mer känd som Beppe, med snabba steg och alltid med ett leende på läpparna hjälper han dig med att lösa alla slags tekniska och lokalmässiga funderingar.
Kristina Åkerlund
Kristina ÅkerlundLokalvård
Med sina 31 år i huset känner Kristina till alla skrymslen och vrår, håller reda på elever såväl som lärare och besökare. Festfixare som styr upp stämningen på alla våra evenemang med sina fantastiska kreationer.
Johan Toresson
Johan ToressonBioansvarig
Började köra bio på Bräcke Folkets Hus redan 1987. Byter ut varselkläder mot slips och kavaj en lördag i månaden för att även köra våra operasändningar.
Elisabeth Lindgren
Elisabeth LindgrenKökschef
I 27 år har Liza lagat och bakat vår goda mat och bakverk, ser ni henne springa förbi i en blå skoteroverall (som är minst lika gammal och säkerligen tappade sin värmeförmåga redan då) så städar hon troligtvis frysen mellan cateringplanering och matbeställningar. Hittas i köket och vid alla våra evenemang.
Christina Wallin
Christina WallinKock
I lika många år som Liza (i 27 år!) har Christina lagat vår mat och bakat våra tårtor och vårt goda bröd. Ses oftast med en penna i rocken och vispgrädde på glasögonen.
Amorn Somklang
Amorn SomklangCafé och kök
Mer känd som Bom. Överraskar ofta övrig personal med magisk thaimat, gärna sådan som hon själv inte äter, typ grodlår.
Sofia Berntzén
Sofia BerntzénCafé och kök
Flickan som klev ut genom fönstret i Ullared och hamnade i Torpshammar och fann sitt arbete i Bräcke, hos oss på Folkets Hus.
Johanna Gresseth
Johanna GressethCafé och kök
Johanna hittar ni i köket och cafét, född i Bräcke men efter några svängar förbi Varberg och några fjälltoppar så landade hon åter på hemmaplan!
Katarina Pedersen
Katarina PedersenCafé och kök
Jobbade på Folkets hus redan 1978, då sålde hon biobiljetter. Ett halvt liv senare lämnade hon Hurtigruten för fast land under fötterna! Ses i köket och cafét.
Lena Hansson
Lena HanssonRestaurang Grytan
Ulla Medin
Ulla MedinRestaurang Grytan
Boel Johansson
Boel JohanssonRestaurang Grytan
Daniel Rosche
Daniel RoscheKök
Flyttade till nord Norge från Tyskland och sedan till Sverige 2015. Hamnade tillslut i köket hos oss, utbildad kock som alltid arbetat inom hotell och restaurang.
Wanja Byström
Wanja ByströmCafé och kök
Liten men naggande god. Hon har genom åren blivit riktigt duktig på att klättra för att nå saker på hyllorna längst upp. Hon besitter även en förmåga att hitta försvunna ting. Tjänstledig för studier för tillfället.
Mohammed Hussein
Mohammed HusseinCafé och kök
Kom till Sverige från Eritrea för 5 år sedan. Arbetar som medarbetare i köket, hjälper ofta till som tolk i matsalen.
Anders Moström
Anders MoströmKök
Vår trogna hjälpande hand i disken.
Eva Backlund
Eva BacklundCafé
Våran trogna vikarie som oftast ses i cafét eller skolmatsalen men även på våra olika evenemang.