Vår personal

Utan vår fantastiska personal vore vi ingenting! Alltid pigga på nya utmaningar, sprudlande av nya ideér om hur vi kan bli ännu bättre, är de en fantastisk resurs som vi är väldigt rädda om. Detta är hjältarna som arbetar i huset:

Camilla
CamillaVerksamhetschef
Pendlar hit från Brunflo, gärna med motorcykel när vädret tillåter. Har mångårig erfarenhet av evenemang och turism.
Eva
EvaEkonom
Med sitt hjärtliga skratt lättar hon upp stämningen och skänker glädje till hela Folkets hus, ses oftast i receptionen och vid alla våra evenemang, hon hjälper dig frågor som rör ekonomi.
Jeanette
JeanetteAdministratör
Oftast den du först kommer i kontakt med, Jeanette hjälper dig hitta rätt i huset och med allt som kan tänkas kring lokalbokningar och marknadsföring.
Berth-Ola
Berth-OlaVaktmästare
Mer känd som Beppe, med snabba steg och alltid med ett leende på läpparna hjälper han dig med att lösa alla slags tekniska och lokalmässiga funderingar.
Kristina
KristinaLokalvård
Med sina 31 år i huset känner Kristina till alla skrymslen och vrår, håller reda på elever såväl som lärare och besökare. Festfixare som styr upp stämningen på alla våra evenemang med sina fantastiska kreationer.
Johan
JohanBioansvarig
Började köra bio på Bräcke Folkets Hus redan 1987. Byter ut varselkläder mot slips och kavaj en lördag i månaden för att även köra våra operasändningar.
Elisabeth
ElisabethKökschef
I 27 år har Liza lagat och bakat vår goda mat och bakverk, ser ni henne springa förbi i en blå skoteroverall (som är minst lika gammal och säkerligen tappade sin värmeförmåga redan då) så städar hon troligtvis frysen mellan cateringplanering och matbeställningar. Hittas i köket och vid alla våra evenemang.
Christina
ChristinaKock
I lika många år som Liza (i 27 år!) har Christina lagat vår mat och bakat våra tårtor och vårt goda bröd. Ses oftast med en penna i rocken och vispgrädde på glasögonen.
Amorn
AmornCafé och kök
Mer känd som Bom. Överraskar ofta övrig personal med magisk thaimat, gärna sådan som hon själv inte äter, typ grodlår.
Sofia
SofiaCafé och kök
Flickan som klev ut genom fönstret i Ullared och hamnade i Torpshammar och fann sitt arbete i Bräcke, hos oss på Folkets Hus.
Johanna
JohannaCafé och kök
Johanna hittar ni i köket och cafét, född i Bräcke men efter några svängar förbi Varberg och några fjälltoppar så landade hon åter på hemmaplan!
Wanja
WanjaCafé och kök
Liten men naggande god. Hon har genom åren blivit riktigt duktig på att klättra för att nå saker på hyllorna längst upp. Hon besitter även en förmåga att hitta försvunna ting.
Mohammed
MohammedCafé och kök
Kom till Sverige från Eritrea för 6 år sedan. Arbetar som medarbetare i köket, hjälper ofta till som tolk i matsalen.
Lena
LenaRestaurang Grytan
Ulla
UllaRestaurang Grytan
Boel
BoelRestaurang Grytan
Anders
AndersKök
Vår trogna hjälpande hand i disken.
Eva
EvaCafé
Våran trogna vikarie som oftast ses i cafét eller skolmatsalen men även på våra olika evenemang.